Edhe une qëndrestar

BEHU QENDRESTAR

Shenoni numrin personal qe gjendet ne "Karten e Identitetit" ose "Pasaporte"!(ID NUMBER)
Zgjidhni arsimin e nivelit te arsimit qe keni mbaruar apo jeni duke studiuar!
Plotesoni emrin e shkolles ku studioni!
Ploteso profesionin edhe ne qoftese jeni akoma student!
Pershkruani perse ju dershironi te antaresoheni prane organizates Qendresa Qytetare dhe cilat jane aftesuate tuaja!